• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Engineering en services

We move you forward

NAAR CONTACT

In-House Bewerkingscentrum

Spruit Transmissies levert niet alleen topkwaliteit producten, wij zijn ook jouw partner voor bewerkingen en modificaties aan producten. In ons goed uitgeruste bewerkingscentrum kunnen we onder andere verspanende bewerkingen uitvoeren, riemen lassen of snijden en kettingen naar jouw wens aanpassen. Indien wij zelf geen mogelijkheid hebben om een bepaalde bewerking uit te voeren, dan staan onze partners klaar om uitkomst te bieden. Zo leveren wij altijd de beste klantspecifieke oplossing voor elk aandrijftechnisch probleem. Alles om jouw organisatie in beweging te houden én kosten te laten besparen.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

Samenwerking, partnership, kwaliteit, premium, Iwis, Rexnord, ContiTech, Timken, NSK

Verspaning

In ons bewerkingscentrum verspanen we allerlei producten van kleine tot grote series, indien noodzakelijk met spoed. Wij beschikken over een CNC draaifreesbank, een CNC draaibank, diverse boormachines en een brootsbank. Via onze partners regelen we onder andere oppervlaktebehandelingen en produceren we speciale pulleys naar specificatie. Kwaliteitscontrole gebeurt in eigen huis. Wij zijn ISO9001:2015 gecertificeerd.

VRAAG OFFERTE AAN
Service, onderhoud, reparatie, vervanging, revisie, 3D, Inventor, predictive maintenance, maintenance free, onderhoudsvrij

Riemen op maat

Wij beschikken over twee snijmachines om riemen - zelfs tot een riemlengte van 7.000mm - van de wikkel op iedere gewenste breedte te snijden. Onze voorraad omvat een groot aantal wikkels in allerlei steken, van metrisch tot inch. Ook hebben we eindige tandriem op voorraad, indien een niet-standaard lengte gewenst is. Voor een groot aantal steken lassen we riemen binnen twee uur. 

MEER OVER RIEMEN
Kettingassemblage, riemen lassen, riemen snijden, belts, chains, sprockets, boring, bewerking, pulleys

Modificatie Kettingen

In onze kettingwerkplaats breken of klinken we kettingen tot en met 40B, op iedere gewenste lengte. Ook voorzien we kettingen van bijvoorbeeld speciale smeringen of meenemers. Indien op korte termijn een speciale ketting gewenst is die wij niet zelf assembleren, hebben we de beschikking over de Rapid Service van onze partner Iwis. Verder beschikken we over een zaagmachine om kettinggeleidingen op maat te zagen.

MEER OVER KETTING
Alt tekst

Onze specialisten

Onze experts staan in de startblokken om jouw leven op het gebied van mechanische aandrijftechniek zo makkelijk mogelijk te maken. Stel ze op de proef en ervaar het zelf.

ONZE EXPERTS
Naar boven