• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Iwis, Jwis, rollenketting, Eurochain, Elite, chain drives, aandrijftechniek, kettingwielen, sprockets

Creating a chain of success together!

NAAR PRODUCTAANBOD

Kettingspecialist sinds 1981

Sinds de oprichting in 1981 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Kettingtechniek - kettingaandrijvingen en aanverwante componenten zoals kettingwielen - is één van onze specialismen. Wij vertegenwoordigen dé toonaangevende fabrikanten zoals Iwis en Rexnord en leveren premium producten, doen zelf modificaties en bieden de beste service vergezeld van objectief expertadvies. Kortom, wij maken het makkelijk voor jou.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van kettingtechniek zijn dat: Iwis- met de submerken Jwis, Eurochain, Elite, Ecoplus en Flexon - en Rexnord. Wij zijn de officiële verkoop- en distributie partner van deze fabrikanten in Nederland. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet op voorraad hebben en dat we altijd gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwste productontwikkelingen en leveren we onze klanten kwaliteitsproducten.

ONS AANBOD
Alt tekst

Engineering en services

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om je van alle gemakken te voorzien op het gebied van kettingaandrijvingen. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificaties naar wens. Indien gewenst, komen we op locatie opmeten, adviseren en ondersteunen.

ONZE SERVICES

In-house bewerkingscentrum

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan alle wensen voldoen betreffende modificaties en assemblage van ketting. Of het nu gaat om het op lengte maken, het voorzien van meenemers of het assembleren en engineeren van ketting, wij elimineren de zwakste schakel in je kettingaandrijving! Kunnen wij een gewenste modificatie niet zelf uitvoeren , dan mogen wij gebruik maken van de service en expertise van onze leveranciers.

ONS VAKWERK

Spruit Transmissies - partner van Iwis en Rexnord

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS

Documentatie en technische specificaties

Een kettingaandrijving brengt vermogen over tussen twee evenwijdige assen en bestaat uit twee (of meerdere) kettingwielen die met elkaar verbonden zijn door een ketting. Kettingen kennen verschillende uitvoeringen zoals rollenketting, scharnierbandketting en overige transportkettingen. Voor elk segment van de markt zijn er specifieke kettingtoepassingen leverbaar, standaard volgens de BS, ANSI en ASA normen in simplex, duplex en triplex uitvoering in iedere steekmaat. Door de mogelijkheid tot afkorten kunnen kettingen worden geleverd op iedere gewenste lengte. Bovendien is Spruit Transmissies in staat om de ketting te voorzien van een breed scala aan meenemers.

Naar boven