• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Klemplaten, Resatec, Rosta, span- en veerelementen, locking devices, klembussen

Klemmen en spannen

NAAR PRODUCTAANBOD

Dé klem- en spantechnisch specialist

Sinds de oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Klem- en spantechniek, waartoe klembussen, spanwielen, klemplaten en onder andere veerelementen behoren, is een specialisme van ons. Wij vertegenwoordigen de toonaangevende fabrikant Resatec. Wij leveren premium producten, doen zelf modificaties en bieden service vergezeld van objectief expertadvies. Kortom, wij maken het jou makkelijk.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

Taperlock, locking devices, tensioners, spanwielen, Rosta, Sati, IPL

Premium producten

Sinds de oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Klem- en spantechniek, waartoe klembussen, spanwielen, klemplaten en onder andere veerelementen behoren, is een specialisme van ons. Wij vertegenwoordigen de toonaangevende fabrikant Resatec. Wij leveren premium producten, doen zelf modificaties bieden service vergezeld van objectief expertadvies. Kortom, wij maken het jou makkelijk.

ONS AANBOD
Engineering en services in mechanische aandrijftechniek

Engineering en services

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om je van alle gemakken te voorzien op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificaties op maat. Indien nodig, komen we bij op locatie op meten, adviseren en ondersteunen.

ONZE SERVICES
Klembussen TL metrisch taperlock

In-house bewerkingscentrum

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan alle wensen voldoen als het gaat om modificatie en assemblage van producten. Of het nu gaat om het maken van een taperlock boring in een kettingwiel of het maken van een spanwiel. Kunnen wij een gewenste modificatie niet zelf uitvoeren, dan beschikken wij over de service en expertise van onze leveranciers.

ONS VAKWERK

Spruit Transmissies - partner van Resatec

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS

Documentatie en technische specificaties

Naar boven