• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Specialist in mechanische aandrijftechniek sinds 1981

 

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Klem- en spantechniek - klembussen, spanwielen, klemplaten, veerelementen etc - is één van onze specialismen. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten Resatec. Wij leveren premium producten, modificaties en service, wat vergezeld gaat van objectief expertadvies. Kortom, wij kunnen u van alle gemakken voorzien. We make it easy!   

We make it easy

Taperlock, locking devices, tensioners, spanwielen, Rosta, Sati, IPL

Premium producten

 

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van klem- en spantechniek is dat Resatec. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en distributiepartner van deze fabrikant. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien onze voorraad niet in een behoefte kan voorzien, dat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners, dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties en marktontwikkelingen én dat we verzekerd zijn van kwaliteitsproducten.

Alt tekst

Engineering en services

 

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om u van alle gemakken te voorzien op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificatie naar uw wens. Indien gewenst, komen we bij u op locatie opmeten, adviseren, ondersteunen enzovoort.

In-house bewerkingscentrum

 

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan al uw wensen voldoen waar het gaat om modificatie en assemblage van producten. Of het nu gaat om het maken van een taperlock boring in een kettingwiel of het maken van een spanwiel! Mocht het gebeuren dat we zelf niet in staat zijn om op korte termijn de gewenste modificaties uit te voeren, dan kunnen we altijd beschikken over de service en expertise van onze partners.

Spruit Transmissies - partner van Resatec

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Documentatie en technische specificaties

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.