• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
klembussen, spansets, span- en veerelementen en lasnaven

Klemmen en spannen

Spruit transmissies is een specialist in klembussen, spansets, span- en veerelementen en lasnaven. Wij vertegenwoordigen de toonaangevende fabrikant Resatec. Wij leveren premium producten, doen zelf modificaties en bieden service vergezeld van objectief expertadvies. Kortom, wij maken het jou makkelijk.

Ons assortiment Klemmen en spannen

Ons assortiment bestaat onder andere uit klembussen taperlock metrisch, klembussen taperlock inch, veer- en spanelementen, s-lock spansets, spanwielen, aanbouwnaven, lasnaven en klemringen. Wij leveren merken als Resatec en ons eigen merk.

Offerte aanvragen

Snel een offerte? Mail ons het betreffende product en de aantallen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte van ons.

Taperlock, locking devices, tensioners, spanwielen, Rosta, Sati, IPL

Partnerships en fabrikanten

Voor klemmen en spannen zijn wij officieel verkoop- en distributie partner van de toonaangevende fabrikant Resatec. Voordeel van dit partnership is dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet direct op voorraad hebben en dat we altijd gebruik mogen maken van de expertise van onze partners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwste productontwikkelingen om zo onze klanten de beste kwaliteitsproducten te leveren.

ONZE PARTNERS
Engineering en services in mechanische aandrijftechniek

Engineering en advies

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om je van alle gemakken te voorzien op het gebied van klembussen, spansets, span- en veerelementen en lasnaven. Van het leveren van premium producten tot objectief advies. wij zijn ook dé partner voor engineering en modificaties naar wens. Indien nodig, komen we bij op locatie op meten, adviseren en ondersteunen.

ENGINEERING EN SERVICES
Klembussen TL metrisch taperlock

Maatwerk

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan alle wensen voldoen als het gaat om modificatie en assemblage van producten. Of het nu gaat om het maken van een taperlock boring in een kettingwiel of het maken van een spanwiel. Kunnen wij een gewenste modificatie niet zelf uitvoeren, dan beschikken wij over de service en expertise van onze leveranciers.

ONS MAATWERK
 

Spruit Transmissies - partner van Resatec

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS
Naar boven