• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Lagerspecialist sinds 1981

 

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Lagertechniek is later aan het productaanbod toegevoegd, maar dat maakt ons specialisme er niet minder om. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals NSK en Timken. Wij leveren premium producten, wat vergezeld gaat van objectief expertadvies. Mocht u om welke reden dan ook een van 'premium' afwijkende kwaliteit wensen, dan kunnen wij u vanzelfsprekend ook voorzien.  

 

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

 

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van lagertechniek zijn dat NSK en Timken. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en ditributiepartner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien onze voorraad niet in een behoefte kan voorzien, dat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners, dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties en marktontwikkelingen én dat we verzekerd zijn van kwaliteitsproducten. 

Alt tekst

Engineering en services

 

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om u van alle gemakken te voorzien op het gebied van lagers. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificatie naar uw wens.

Selectie & Onderhoud

 

Samen met onze partners beschikken we over de mogelijkheden om u van expert advies te voorzien op het gebied van lagerselectie, onderhoud, analyse enzovoort. Bovendien is het mogelijk om door servicemonteurs op uw locatie geadviseerd of geassisteerd te worden.

Spruit Transmissies - partner van NSK en Timken

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Documentatie en technische specificaties

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.