• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Spruit Transmissies, services, overbrenging, aandrijving, aandrijftechniek, diensten, onderhoud, reparatie, MRO, OEM, technische groothandel

Van lager tot hoger met Spruit Transmissies

NAAR PRODUCTAANBOD

Lagerspecialist sinds 1981

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Lagertechniek is later aan ons productaanbod toegevoegd en ook hierin hebben we ons inmiddels ontwikkeld tot specialist in de markt. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals NSK en Timken. De premium producten die wij leveren gaan vergezeld van objectief expertadvies. Mocht er om welke reden dan ook een van 'premium' afwijkende kwaliteit gewenst zijn, dan voorzien wij hier ook in.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

Timken, NSK, kogellager, bearing, housed unit, roller bearings

Premium producten

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij partnerships met toonaangevende fabrikanten. In het geval van lagertechniek zijn dat NSK en Timken, waarvan wij officieel verkoop- en distributie partner zijn. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet direct op voorraad hebben en dat we altijd gebruik mogen maken van de expertise van onze partners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwste productontwikkelingen om zo onze klanten de beste kwaliteitsproducten en service te leveren.

ONS AANBOD
Lagers, bearings, housed units, lagerhuizen, lagerblokken, Timken, NSK, kogellagers

Engineering en services

Wij hebben de expertise en tools in huis om onze klanten van alle gemakken te voorzien op het gebied van lagers. Wij bieden premium producten en objectief advies, van engineering tot het modificeren naar wens.

ONZE SERVICES
Bearings, lagers, kogellagers, NSK, Timken, SKF, INA FAG

Selectie & Onderhoud

Samen met onze partners beschikken we over de mogelijkheden om je van expert advies te voorzien op het gebied van lager selectie, onderhoud en analyse. Bovendien is het mogelijk om door servicemonteurs op jouw locatie geadviseerd of geassisteerd te worden.

ONS VAKWERK

Spruit Transmissies - partner van NSK en Timken

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS

Documentatie en technische specificaties

Naar boven