• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Kettingspecialist sinds 1981

 

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Kettingtechniek - kettingaandrijvingen en aanverwante componenten zoals kettingwielen - is één van onze specialismen. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals Iwis en Rexnord. Wij leveren premium producten, modificaties en service, wat vergezeld gaat van objectief expertadvies. Kortom, wij kunnen u van alle gemakken voorzien.   

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

 

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van kettingtechniek zijn dat Iwis - met de submerken Jwis, Eurochain, Elite, Ecoplus en Flexon - en Rexnord. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en distributiepartner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien onze voorraad niet in een behoefte kan voorzien, dat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners, dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties en marktontwikkelingen én dat we verzekerd zijn van kwaliteitsproducten.

Alt tekst

Engineering en services

 

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om u van alle gemakken te voorzien op het gebied van kettingaandrijvingen. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificatie naar uw wens. Indien gewenst, komen we bij u op locatie opmeten, adviseren, ondersteunen enzovoort.

In-house bewerkingscentrum

 

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan al uw wensen voldoen waar het gaat om modificatie en assemblage van ketting. Of het nu gaat om het op lengte maken, het voorzien van meenemers of het assembleren en engineeren van uw ketting, wij elimineren de zwakste schakel in uw kettingaandrijving! Mocht het gebeuren dat we zelf niet in staat zijn om op korte termijn de gewenste modificaties uit te voeren, dan kunnen we altijd beschikken over de service en expertise van onze leveranciers.

Spruit Transmissies - partner van Iwis en Rexnord

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Kettingbreker 40B, klinken, riveting

Trendsetting

JWIS B.Triton: de nieuwste rollenketting van Iwis met de hoogste corrosie protectie. Zie hier de productflyer en maak kennis met de belangrijkste eigenschappen.

Documentatie en technische specificaties

Een kettingaandrijving brengt vermogen over tussen twee evenwijdige assen en bestaat uit twee (of meerdere) kettingwielen die met elkaar verbonden zijn door een ketting. Kettingen kennen verschillende uitvoeringen zoals rollenketting, scharnierbandketting en overige transportkettingen. Voor elk segment van de markt zijn er specifieke kettingtoepassingen leverbaar, standaard volgens de BS, ANSI en ASA normen in simplex, duplex en triplex uitvoering in iedere steekmaat. Door de mogelijkheid tot afkorten kunnen kettingen worden geleverd op iedere gewenste lengte. Bovendien is Spruit Transmissies in staat om de ketting te voorzien van een breed scala aan meenemers.

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.