• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Specialist sinds 1981

Spruit Transmissies is in 1981 door Jan Spruit opgericht vanuit de gedachte dat met specialisme, gedrevenheid, de absolute wil om de verwachting van de klant te overtreffen, een authentieke bedrijfscultuur en partnerships met toonaangevende merken, kracht in overdracht tot leven komt om zo de markt van open aandrijftechniek te veroveren. 

We make it easy

Samenwerking, partnership, kwaliteit, premium, Iwis, Rexnord, ContiTech, Timken, NSK

Premium producten

 

Wij zijn officieel ditributiepartner van een aantal gerenommeerde fabrikanten zoals Iwis, Continental ContiTech en Timken. Dankzij de intensieve samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij onze klanten voorzien van premium producten uit voorraad, van de laatste innovaties én van professionele knowhow.

 

 

Service, onderhoud, reparatie, vervanging, revisie, 3D, Inventor, predictive maintenance, maintenance free, onderhoudsvrij

Engineering en Services

 

Minimale downtime en continuiteit van uw productieproces? Wij adviseren en ondersteunen u hier graag bij. Van engineering tot onderhoud van uw machines, van 3D tekeningen tot installatie. Wij beschikken over de expertise en ervaring en zijn graag uw externe technische hart.

Kettingassemblage, riemen lassen, riemen snijden, belts, chains, sprockets, boring, bewerking, pulleys

In-house bewerkingscentrum

 

Wij beschikken over de mogelijkheden om producten in ons bewerkingscentrum naar klantwens te modificeren. Het op lengte maken van kettingen en het snijden of lassen van riemen gebeurt op de dag van bestellen. Het verspanen van producten kan ook op korte termijn worden uitgevoerd, zodat uw order te allen tijde snel geleverd wordt.  

Groei, ontwikkeling, partnerships, toegevoegde waarde, aandrijftechniek, power transmissions

Corporate story

Sinds onze oprichting in 1981 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige aandrijftechnische componenten én het adviseren en trainen van onze klanten in deze materie. In 2014 zijn wij overgenomen door Axel Johnson International, waar we deel uitmaken van de businessgroep 'Power Transmission Solutions'. In 2017 is AHD Aandrijftechniek geïntegreerd in de dagelijkse praktijk van Spruit Transmissies, waardoor wij een nog uitgebreider productenpakket kunnen leveren op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Bovendien zijn we nu in staat om meer technische services aan te bieden, zoals onderhoud en reparatie van uw machines en meedenken in uw engineering. Wij streven te allen tijde naar partnerships met onze stakeholders. 

Alt tekst

Meet the Team

Spruit Transmissies is een begrip in de aandrijftechnische markt geworden, met name dankzij kerncompetenties als specialisme, technische kennis, gedrevenheid, klantgerichtheid, service excellence, dienstbaarheid, marktkennis en de absolute wil om de verwachting van de klant te overtreffen. Om onze belofte keer op keer waar te kunnen maken, en een begrip in de markt te blijven, is het zaak dat wij onszelf blijven ontwikkelen. Met ons huidige team zit het wat dat betreft meer dan goed. 

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.