• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;

Partnerships

Wij zijn officieel distributiepartner van alle gerenommeerde fabrikanten die hieronder getoond worden. Door de intensieve samenwerking met deze fabrikanten voorzien wij onze klanten van premium producten direct uit voorraad, van de laatste innovaties én van professionele knowhow. Indien een product niet voorradig is, schakelen we snel met onze partners om het gewenste product alsnog snel te leveren.

 

Naast deze officiële partnerships leveren we ook merken als REEL, Gates, Hutchinson, Tschan, INA FAG, SKF, PIV, Malmedie, Welte, TOS, Fenner Drives en Guibe. Bovendien hebben we ons huismerk voor een groot aantal staalwerk producten als kettingwielen en schijven.

Iwis, Jwis, rollenketting, Eurochain, Elite, chain drives, kettingaandrijving

Iwis Antriebssysteme GmbH

Iwis wil bijdragen aan het succes van haar klanten door technische perfecte producten van topkwaliteit te leveren. Meer dan 100 jaar ervaring heeft Iwis gemaakt tot wat ze nu is: een wereldwijd actieve, technologisch leider op het gebied van hoge precisie, topkwaliteit oplossingen in kettingaandrijvingen.

MEER INFO

Continental - The Future in Motion

Continental is één van 's werelds grootste leveranciers van aandrijfriemen en is specialist in kunststoftechnologie. Als toonaangevend expert op het gebied van mechanische aandrijftechniek, biedt Continental haar klanten op maat gemaakte riemaandrijvingen, volledig naar klantwens.

MEER INFO
R+L Hydraulics, Raja Lovejoy, Timken, couplings, hydraulics components, koppelingen

R+L Hydraulics

R+L Hydraulics ontwikkelt en produceert een uitgebreid en op maat gemaakt portfolio van componenten voor vloeistoftechnologie en mechanische aandrijftechniek. Allemaal van hoge kwaliteit en aansluitend op individuele klanteisen.

NAAR PARTNERSITE

Rexnord

Rexnord is al meer dan een eeuw toonaangevend in het produceren van industriële ketting en koppelingen. Rexnord's toewijding voor uitmuntendheid wordt tastbaar door de behaalde resultaten. Ook lagers behoren tot het programma van Rexnord.

NAAR PARTNERSITE
ATV electromagnetic en hydraulic disc brakes, fail-safe, drum en direct acting brakes

ATV Brakes

ATV Brakes ontwerpt en produceert een uitgebreide range aan remmen voor de meest veeleisende industriële sectoren. De producten van ATV zijn ontworpen aan de hand van 60 jaar ervaring en expertise. Complete remoplossingen van topkwaliteit.

NAAR PARTNERSITE
Timken, bearings, mechanical power transmissions

Timken

Timken is een wereldwijd toonaangevende producent van lagers en producten op het gebied van mechanische aandrijftechniek, die haar portfolio en aanverwante diensten continu verbetert om de industrie sterker te maken.  

NAAR PARTNERSITE
Bearings, lagers, kogellagers, NSK, Timken, SKF, INA FAG

NSK Motion & Control

NSK is één van 's werelds leidende producenten van lagers, lineair technologie en stuursystemen. Ze verzekeren beweging met de grootst mogelijke precisie, zelfs onder  de meest moeilijke omstandigheden.

NAAR PARTNERSITE
Ruland miniature couplings

Ruland

Ruland, opgericht in 1931, focust zich op het ontwerp en de productie van high performance klemringen en koppelingen. Alle producten worden met zorg geproduceerd in de fabriek in Marlborough, Massachusetts. 

NAAR PARTNERSITE

Megadyne

The Megadyne Group ontwikkelt en produceert aandrijfriemen, aanverwante componenten en complete riemaandrijvingen voor een verscheidenheid aan toepassingen.  Mgadyne is een betrouwbare partner voor OEM en MRO en levert o.a. PU riemen, rubberen riemen, klemplaten en tandriemstafs.

NAAR PARTNERSITE
Resatec, Rosta, spanelementen, suspension units, rubber, trillingsdemping, vibration isolation

Resatec AG

RESATEC AG ontwerpt, produceert en levert rubberen suspensie eenheden en 'rubber-to-metal' trillingsdempers en bevestigingsmateriaal. Hun rijke ervaring met klanten, technische expertise en innovatiekracht, zorgen ervoor dat Resatec AG in staat is om de best mogelijke oplossing te bieden voor de eisen die uw industrie stelt.

MEER INFO

Bando Europe GmbH

Bando Chemical Industries is een wereldleider op het gebied van rubber engineering en kunststof producten. Bando staat voor hoge kwaliteitsstandaarden, uitmuntende producteigenschappen, innovatie dankzij continue ontwikkeling en onderzoek en high tech productie technologieën. 

NAAR PARTNERSITE
Naar boven