• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Riemenassemblage, snijmachine, v-belt, timing belt, tandriem

Spruit Transmissies, altijd de juiste snaar

NAAR PRODUCTAANBOD

Riemspecialist sinds 1981

Sinds 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Riemtechniek is één van onze specialismen. Hieronder vallen tandriemen, v-snaren en aanverwante componenten zoals tandriemschijven en v-snaarschijven. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals ContiTech en Megadyne. Wij leveren premium producten, modificaties en services, altijd met objectief expertadvies. Kortom, wij maken het makkelijk voor jou.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

asdsad

Premium producten

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minstens één officieel partnerschap met een toonaangevende fabrikant. In het geval van riemtechniek zijn dat Continental ContiTech en Megadyne. Spruit Transmissies is dé officiële verkoop- en distributie partner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet op voorraad hebben. Verder mogen wij altijd gebruik maken van de expertise van onze partners waardoor we altijd de beschikking hebben tot de laatste innovaties en op de hoogte zijn van de nieuwste productontwikkelingen.

ONS AANBOD
Alt tekst

Engineering en services

Sinds de oprichting in 1981 zijn wij gespecialiseerd in riemtechniek. Wij leveren naast premium producten ook alle mogelijke services op het gebied van riemen. Van engineering van de riemaandrijving tot objectief advies van onze experts en van berekeningen tot certificaten.

ONZE SERVICES

In-house bewerkingscentrum

Vandaag of morgen een gelaste tandriem nodig in een niet standaard lengte of tandriemen in een niet standaard breedte? Wij lassen of snijden in ons bewerkingscentrum riemen tot een lengte van 7.000mm. Is er een eindige tandriem nodig in een specifieke lengte? In de meeste gevallen leveren we dit direct uit voorraad. Verder zijn wij met onze toonaangevende partners in staat om riemen te leveren met een speciale bekleding om zo volledig aan de wensen van onze klanten te voldoen.

ONS VAKWERK

Spruit Transmissies - partner van ContiTech en Megadyne

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS

Documentatie en technische specificaties

Een riemaandrijving brengt vermogen over tussen twee evenwijdige assen door middel van een riem. De riem loopt over schijven die op de assen zijn gemonteerd, zoals v-snaarschijven of tandriemschijven, ook wel (timing belt) pulleys of poelies genoemd. 

Naar boven