• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Riemspecialist sinds 1981

 

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Riemtechniek is éen van onze specialismen. Hieronder vallen tandriemen, v-snaren en aanverwante componenten zoals tandriemschijven en v-snaarschijven. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals ContiTech en Megadyne. Wij leveren premium producten, modificaties en services, wat vergezeld gaat van objectief expertadvies. Kortom, wij kunnen u van alle gemakken voorzien.

 

We make it easy

asdsad

Premium producten

 

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van riemtechniek zijn dat Continental ContiTech en Megadyne. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en ditributiepartner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien onze voorraad niet in een behoefte kan voorzien, dat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners, dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties en marktontwikkelingen én dat we verzekerd zijn van kwaliteitsproducten.

Alt tekst

Engineering en services

 

Spruit Transmissies is sinds haar oprichting in 1981 gespecialiseerd in riemtechniek. Wij leveren naast premium producten ook alle mogelijke services op het gebied van riemen. Van engineering van uw riemaandrijving tot objectief advies van onze experts, van berekeningen tot certificaten.

In-house bewerkingscentrum

 

Vandaag of morgen een gelaste tandriem nodig in een niet standaard lengte of tandriemen in een niet standaard breedte? Wij kunnen in ons bewerkingscentrum riemen tot een lengte van 7.000mm snijden en riemen lassen. Heeft u een eindige tandriem nodig in een specifieke lengte? In de meeste gevallen kunnen we uit voorraad leveren. En als u een riem met een speciale bekleding nodig heeft, dan zijn we met onze partners in staat om op korte termijn aan uw wensen te voldoen.

Spruit Transmissies - partner van ContiTech en Megadyne

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Documentatie en technische specificaties

Een riemaandrijving brengt vermogen over tussen twee evenwijdige assen door middel van een riem. De riem loopt over schijven die op de assen zijn gemonteerd, zoals v-snaarschijven of tandriemschijven, ook wel (timing belt) pulleys of poelies genoemd. 

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.