Nieuws van simatec

Home Nieuws van Simatec

Als Spruit zijn wij de leverancier van Simatec producten. Hierover treft u informatie aan in onze webshop. Al 30 jaar staat simalube voor eenvoudige en automatische smering. Of het nu in de industrie, logistiek of bouw is – simalube helpt machines langer te laten draaien. Continue smering verlaagt de onderhoudskosten en vermindert stilstand.

Met simalube bespaart u tijd en geld. In de afgelopen 30 jaar heeft simalube vele innovaties geïntroduceerd om uw processen te optimaliseren. Ook vandaag de dag zorgen onze producten voor soepele processen. Uiteraard zijn deze en andere producten verkrijgbaar via Spruit. Meer weten over dit product? Klik dan even door naar de website van Simatec.

De simatool bearing handling tool

Een krachtige naam voor een prachtig product. Met de Bearing Handling Tool (BHT) van simatool kunnen grote lagers veilig en eenvoudig worden getransporteerd. Dit unieke gereedschap maakt het mogelijk om lagers met een diameter tot 2 meter veilig te monteren en demonteren. Dankzij het innovatieve ontwerp is het hanteren van zware lagers moeiteloos en wordt het risico op schade verminderd.

Of het nu in de industrie of de bouw is, de Bearing Handling Tool zorgt voor meer efficiëntie en veiligheid bij het werken met grote lagers.

Simatec