Maatwerk

Maatwerk

Van de ontwerpfase tot de implementatie, onze maatwerk oplossingen zijn gebouwd om te presteren. We bieden niet alleen efficiëntie en prestatieverbeteringen, maar ook een duurzame aanpak die zich vertaalt in langdurig succes voor jouw bedrijf.

Betrokken specialisten tekenen voor maatwerk oplossingen in industriële aandrijftechniek
Maatwerk
Lesley Zwart Manager Operations

De kwaliteit en bedrijfszekerheid van industriële aandrijftechnieken worden bepaald door een optimaal samenspel tussen de krachtbron enerzijds, en een scala van goed op elkaar afgestemde componenten als kettingen, riemen, koppelingen, lagers, tandwielkasten, seals en tal van andere toebehoren. Alle onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat robuuste assen kunnen draaien om transportbanden en productiefaciliteiten in beweging te zetten.

Ruime voorraad, korte lijnen, altijd maatwerk.

Het aanbod van componenten is enorm, kwaliteiten en prijsstellingen lopen sterk uiteen. De uitdaging om uit het wereldwijde assortiment een selectie te maken die exact aansluit op specifieke productie- en veiligheidscriteria is een uitdaging. Onze specialisten nemen die met plezier en kennis van zaken van je over. Op basis van beschikbare componenten bieden ze een oplossing op maat. We hebben veel op voorraad en onze lijnen met merkfabrikanten zijn kort.

Extra expertise voor klant- en proces-specifieke oplossingen

In speciale gevallen, en die doen zich vaak voor, schakelen we daar in eigen huis extra expertise voor in. Om technische berekeningen te maken van de levensduur bij maximale belasting, bijvoorbeeld, of om in kaart te brengen welke producten meer of juist minder onderhoud vergen. Ook als je de prestaties en bedrijfszekerheid van een bestaand transmissiesysteem wilt verbeteren, komen we in actie. Onze engineers maken zichtbaar wat mogelijk is en onderbouwen dat met feiten en cijfers. Ze zijn sterk in het uitvogelen van aanpassingen aan bestaande onderdelen of systemen en in het uittekenen van innovatieve configuraties.

We hebben het in huis of we maken het

En wat nu als specifieke componenten of systemen niet meer leverbaar zijn? Dan maken we op basis van de vertrouwde situatie een technische tekening en bouwen we onderdeel voor onderdeel in ons bewerkingscentrum op maat na. Onze maatoplossingen reiken verder dan advisering. Levering op maat en engineering. Ook op het gebied van service en onderhoud tekenen we voor maatoplossingen. We voeren op locatie en in ons bewerkingscentrum reparaties uit, lossen storingen op, en reviseren complete tandwielkasten in alle soorten en maten. We smeren systemen door en inspecteren de staat van onderhoud. Over onderhoud gesproken, elk contract dat we sluiten is een overeenkomst op maat die naadloos aansluit op je bedrijfsvoering.

Maak kennis met onze specialisten

Ons kernprincipe in kettingtechniek? De kettingen die we adviseren, monteren en smeren moeten duurzaam geld verdienen voor onze klanten.
Maatwerk
Manager Operations
We kijken niet naar de prestaties die de fabrikant op papier belooft. Ons advies over tandwielriemen en V-snaren is gedreven door de performance op de bedrijfsvloer.
Maatwerk
Maatwerk Manager Operations
Koppelingen krijgen behoorlijk wat te verduren. Daar wil je geen omkijken naar hebben. Om die reden kijken we altijd voorbij de voor de hand liggende oplossing.
Maatwerk
Manager Operations
Zonder lagers valt de wereld stil. Dat kunnen we niet toestaan. En al helemaal niet in de sterk concurrende productieomgeving. Daar maken de juiste lagers het verschil.
Maatwerk
Maatwerk Manager Operations
Niemand trapt voor zijn plezier op de rem. Maar als het moet is het erg plezierig als je remtechniek werkt en je machines niet vastlopen.
Maatwerk
Tom Rijkes Expert Industriële remmen
Je tandwielkast als nieuw? Sterker dan ooit om weer voor lange tijd zorgeloos productie-uren te draaien? We draaien er onze hand niet voor om.
Maatwerk
Tom Rijkes Expert Industriële remmen
Zeker weten dat je productiefaciliteiten onder alle omstandigheden optimaal draaien? Kies een partner in aandrijftechniek die altijd voor je klaarstaat met service en onderhoud op topniveau.
Maatwerk
Lesley Zwart Manager Operations