Axel johnson international

Axel Johnson International

Spruit Aandrijftechniek B.V. maakt deel uit van Axel Johnson International, een wereldwijde industriële groep die bedrijven overneemt en ontwikkelt in strategisch geselecteerde nichemarkten, voornamelijk technische componenten en industriële procesoplossingen. Ons moederbedrijf is actief in verschillende belangrijke sectoren, waaronder industriële automatisering, vloeistofbehandeling, aandrijftechniek en specialistisch staal. De focus van het bedrijf ligt op het leveren van hoogwaardige producten, innovatieve oplossingen en superieure klantenservice.

Axel Johnson International is het moederbedrijf van Spruit Aandrijftechniek B.V.

Axel Johnson International

Axel Johnson International is opgericht in 1873 en heeft een lange en rijke geschiedenis in het bedienen van klanten over de hele wereld. Tegenwoordig is het bedrijf actief in meer dan 34 landen, met een netwerk van meer dan 200 bedrijven en ongeveer 4.000 werknemers. Het hoofdkantoor bevind zich in Stockholm, Zweden.

De groep is een actieve en langtermijn eigenaar met als missie het stimuleren van bedrijfsontwikkeling en groei. Ze bouwen en ontwikkelen groepen van bedrijven met gedeelde strategische doelstellingen en stimuleren gezamenlijke initiatieven en het delen van kennis. Binnen het moederbedrijf heerst een ondernemerscultuur dat met gedecentraliseerd opereren en toegewijd leiderschap, snelle beslissingen mogelijk maakt. De groep heeft vier focusgebieden: digitalisering, service, duurzaamheid en ontwikkeling van mensen.

Organisatiestructuur

Axel Johnson International is georganiseerd in verschillende bedrijfseenheden, elk gericht op een specifieke sector of productlijn. Deze organisatiestructuur stelt het bedrijf in staat om zijn expertise en marktkennis te benutten om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan zijn klanten. De groep bestaat uit zes businessgroepen:

  1. Fluid Handling Solutions
  2. Industrial Solutions
  3. Lifting Solutions
  4. Power Transmission Solutions
  5. Transport Solutions
  6. Driveline Solutions

Spruit Aandrijftechniek B.V. is onderdeel van de Power Transmission Solutions businessgroep. Meer over ons.

Innovatie & duurzaamheid

Het succes van het bedrijf wordt gedreven door de toewijding aan innovatie, duurzaamheid en klantenservice. Axel Johnson International investeert zwaar in onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen in de industrietrends en om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aan de behoeften van de klant voldoen. Door de sterke nadruk op duurzaamheid werkt de groep aan het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van verantwoorde bedrijfspraktijken.

Axel Johnson International is een dynamisch en innovatief bedrijf dat goed gepositioneerd is om te voldoen aan de behoeften van zijn wereldwijde klantenbestand. Met zijn toewijding aan excellentie, duurzaamheid en klantenservice is het bedrijf een betrouwbare partner voor bedrijven die betrouwbare en innovatieve industriële oplossingen zoeken.

 

 

Meer over Axel Johnson: www.axinter.com