Over ons moederbedrijf

Over ons moederbedrijf

Spruit aandrijftechniek is onderdeel van Axel Johnson International. Axel Johnson International is een wereldwijde industriële groep die bedrijven inwijdt en ontwikkelt in strategisch geselecteerde nichemarkten, voornamelijk technische componenten en industriële procesoplossingen.

Winter Night in Hamburg Harbour, Hamburg, Germany.

Wij zijn een actieve en langdurige partner met als missie het stimuleren van bedrijfsontwikkeling en groei. We bouwen en ontwikkelen groepen bedrijven met gedeelde strategische doelstellingen, stimulerend gezamenlijke initiatieven en kennisdeling. Axel Johnson International heeft zes businessgroepen:

  1. Fluid Handling Solutions
  2. Industrial Solutions
  3. Lifting Solutions
  4. Power Transmission Solutions
  5. Transport Solutions
  6. Driveline Solutions

Bij Axel Johnson International hebben we een ondernemerscultuur dat met gedecentraliseerd opereren en toegewijd leiderschap, snelle beslissingen mogelijk maakt. De groep heeft vier focusgebieden: digitalisering, service, duurzaamheid en ontwikkeling van mensen.

Axel Johnson International heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. De groep omvat meer meer dan 120 bedrijven in 28 landen. Axel Johnson International maakt deel uit van het Zweedse familiebedrijf Axel Johnson.

Meer over Axel Johnson: www.axinter.com