Service & onderhoud

Service & Onderhoud

Onze toegewijde service en onderhoudsdiensten zijn ontworpen om jouw apparatuur in topconditie te houden, zodat je altijd op maximale efficiëntie kunt vertrouwen. Ons ervaren team van technische experts staat klaar om jouw aandrijfsystemen te inspecteren, onderhouden en repareren, met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de nieuwste technologieën. Of het nu gaat om preventieve onderhoudscontroles, complexe reparaties of geavanceerde systeemoptimalisaties, wij zijn er om jouw bedrijf te ondersteunen en downtime tot een minimum te beperken.

Storingen verhelpen we razendsnel. Maar nog liever voorkomen we uitval. Daar hebben we alle kennis, mankracht en middelen voor in huis.
Service & Onderhoud
Lesley Zwart Manager Operations

Er hoeft maar één component uit te vallen om een compleet productieproces stil te leggen. Vertrouw op een partner die meteen in beweging komt. Als die partner bovendien alles in huis heeft om storingen te voorkomen en de kans op downtime te verkleinen, zijn de voorwaarden ingevuld om de continuïteit van je bedrijfsprocessen te waarborgen. Wij zijn die partner.

MRO of OEM – the show must go on

MRO of OEM, bedrijven bouwen op de technische expertise en daadkracht van ons team. Afvalverwerkers, staal- en kartonnagebedrijven, chemische fabrieken, raffinaderijen, foodproducenten en machinefabrieken, ze hebben één ding gemeen: the show must go on. 24/7. Waarom ze ons kiezen als business partner in aandrijftechniek? Omdat we engineering, wholesale en installatie ondersteunen met ijzersterke prestaties in service en onderhoud.

Voor veel klanten is service en onderhoud een van de belangrijkste motieven om ons te kiezen als allround engineering- en servicepartner in de aandrijftechniek. Dat is omdat wij onze rol als adviseur en leverancier aanvullen met een unieke belofte: we ontzorgen onze klanten volledig, in het totale spectrum. Van installatie tot onderhoud en trouble shooting, onze mensen staan voor je klaar.

Bel de service storingsdienst

In de hele Benelux staan we in de startblokken om problemen op te sporen en storingen te verhelpen. Per melding brengen we de situatie snel in kaart. Essentiële onderdelen, zoals een kadanas, repareren of vervangen we binnen 24 uur. Ervaren monteurs lossen je problemen op locatie op. Waar nodig voeren we reparaties uit in onze eigen werkplaats.

Technische inspecties, planning, onderhoud, service en revisie

Systematisch onderhoud verkleint de kans op storingen. We voeren technische inspecties en kwaliteitscontroles uit, adviseren en smeren, en maken een planning voor onderhoud en revisies. We staan klaar voor ad hoc en periodiek onderhoud, op basis van een overeenkomst die perfect aansluit op specifieke processen en behoeften. Heb je onvoldoende eigen geschoolde monteurs in huis? We stellen onze ervaren vakmensen op maat beschikbaar. En we maken alles zichtbaar – wat we doen en wat er volgens onze experts gedaan moet worden om je productielijnen in topconditie te houden.

gearbox-onderhoud.jpg
tandwielkast.jpg

Revisie tandwielkasten – een specialisme binnen ons specialisme

Geen enkel ander bedrijf in de Benelux heeft vergelijkbare referenties als het gaat om het reviseren van tandwielkasten. Noem het gerust een specialisme binnen ons specialisme. We voeren revisies uit aan tandwielkasten met een vermogen van 1 Kilowatt, maar ook aan complete tandwielsystemen met een capaciteit van 3,6 Megawatt. Van de fijnere productieomgeving tot robuuste powerplants, we weten wat er gebeuren moet en fiksen het snel en deskundig.

Eigen bewerkingscentrum voor maatoplossingen

Aandrijfkettingen, aandrijfriemen, askoppelingen, lagers, klemmen en spannen. We leveren alle producten en componenten die bestaan in de innovatieve wereld van lineaire en mechanische aandrijving en industriële remtechniek. Maar wat als die standaard ketting een aanpassing vereist om het productieproces te optimaliseren? Of als de hoek van die ene koppeling net even anders moet? Ook daar weten we raad mee. Onze engineers maken de berekening en tekening, ons bewerkingscentrum levert de maatoplossing. En je productie kan snel verder.

Liever voorkomen dat de boel spaak loopt?

We hebben de power in huis voor het hoogste niveau in service en onderhoud.

Service & Onderhoud
Lesley Zwart Manager Operations