Maintenance next

Maintenance Next

Uitnodiging Maintenance Next

Graag willen wij u uitnodigen om onze stand te bezoeken tijdens de Maintenance Next beurs in Rotterdam. Spruit Aandrijftechniek B.V. is trots om deel te nemen aan deze belangrijke beurs waar onderhoud centraal staat.

De Maintenance Next beurs is een van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van onderhoud en asset management in Europa. Dit jaar vindt de beurs plaats van 12 t/m 14 april 2023 in Rotterdam Ahoy. Tijdens deze driedaagse beurs komen professionals uit diverse sectoren bij elkaar om kennis te delen, nieuwe producten te ontdekken evenals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud te verkennen.

Op de beursvloer worden verschillende innovaties en ontwikkelingen op het gebied van onderhoud getoond. Zo is er onder andere aandacht voor Predictive Maintenance, Smart Industry, Asset Management en Digital Twinning. Deelnemers kunnen kennismaken met nieuwe technologieën, producten en diensten die het onderhoudsproces verbeteren en optimaliseren.

Partners op de Maintenance Next beurs

Wij willen u graag kennis laten maken met onze hoogwaardige producten en diensten op het gebied van aandrijftechniek. Tijdens deze beurs zullen wij onze expertise en ervaring in de markt van onderhoud laten zien en u informeren over onze nieuwste ontwikkelingen.

Wij willen u ook uitnodigen om onze merken te bekijken, waaronder Simatec en Rossi BeneLux B.V. Deze merken zullen extra in beeld worden gebracht op onze stand en we zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van hun kwaliteit en prestaties.

SimaTec

Simatec is een toonaangevende fabrikant van smeertechnologieën en biedt een breed scala aan oplossingen voor het smeren van machines. Een van hun meest innovatieve producten is de automatische smeermachine, ook wel bekend als de Simatec MLA (Multi Line Apparatus).
Als kersverse distributie partner van Simatec stellen wij de MLA tentoon tijdens de beurs en kunnen u van alles vertellen over de werking.

De Simatec MLA is een geautomatiseerd smeersysteem dat ontworpen is om de smering van machines te vereenvoudigen en te verbeteren. Het systeem is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder lagers, kettingen, tandwielen en andere bewegende onderdelen.

Het systeem werkt op basis van een multi-line smeersysteem, waarbij een centrale pomp de smeermiddelen door middel van verdeelblokken naar verschillende smeerpunten stuurt. Dit zorgt voor een gelijkmatige en constante smering van alle bewegende onderdelen, waardoor de levensduur van de machine verlengd wordt en de kans op storingen verminderd wordt.

Rossi Benelux BV

Rossi Benelux BV is een toonaangevende fabrikant en leverancier van tandwielkasten en reductiemotoren in de Benelux. Het bedrijf is een dochteronderneming van de Italiaanse onderneming Rossi S.p.A., die wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve aandrijftechnologieën.

Rossi Benelux BV biedt een uitgebreid assortiment aan tandwielkasten en reductiemotoren voor verschillende industrieën en toepassingen. Ter illustratie omvat hun assortiment onder meer haakse tandwielkasten, wormwielkasten, planetaire tandwielkasten en reductiemotoren met verschillende vermogens en uitvoeringen.

De iFit-IC serie van Rossi Benelux BV is een recente toevoeging aan hun productlijn van aandrijfsystemen en tandwielkasten. Deze serie is ontworpen om een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden in een compacte en gebruiksvriendelijke behuizing. U kunt het nieuwste product van Rossi in onze stand komen bewonderen, wij vertellen u graag meer.

Rexnord

Rexnord is een wereldwijd opererende fabrikant van aandrijf- en transportoplossingen, die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan diverse industriële sectoren. Het bedrijf is opgericht in 1891 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Een van de belangrijkste voordelen van Rexnord is de focus op innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten te ontwikkelen voor betere prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid. Zo heeft Rexnord bijvoorbeeld een nieuw type kogellager ontwikkeld dat langer meegaat en minder onderhoud vereist dan traditionele lagers.

 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen op het gebied van aandrijftechniek. Kom langs en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw onderhoudsdoelen te bereiken.

Voor meer informatie over onze merken, producten & expertises, kunt u terecht op onze website.

U kunt zich hier gratis aanmelden voor de Maintenance Next beurs.