Nieuwe partnerschap!

Nieuwe partnerschap!

Simatec nieuwe distributiepartner van Spruit.

Deze maand is Spruit officieel dealer geworden van Simatec.

Simatec is een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van innovatieve oplossingen voor het onderhoud van lagers. Het bedrijf heeft na de oprichting in 1983 een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige producten. De missie van Simatec is om betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen aan te bieden voor het onderhoud van onder andere lagers en aandrijfkettingen, waardoor bedrijven hun downtime kunnen verminderen en hun productiviteit kunnen verhogen.

Een van de vlaggenschipproducten van Simatec is de automatische smeermachine. Dit apparaat is ontworpen om ervoor te zorgen dat lagers een consistente en optimale hoeveelheid smering krijgen, waardoor slijtage wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd. De automatische smeermachine is bijzonder nuttig op moeilijk bereikbare of gevaarlijke gebieden, waar handmatig smeren moeilijk of onmogelijk zou zijn. Naast de automatische smeermachine biedt Simatec een scala aan andere producten en diensten om bedrijven te helpen hun lagers te onderhouden. Dit is een uitzonderlijke mooie toevoeging aan de expertises van Spruit.

Naast de automatische smeermachine biedt Simatec een scala aan andere producten en diensten om bedrijven te helpen hun aandrijftechnische producten te onderhouden. Deze omvatten gereedschappen voor het verwijderen en installeren van bijvoorbeeld lagers, evenals training en adviesdiensten om bedrijven te helpen hun onderhoudspraktijken te optimaliseren.

Simatec heeft een wereldwijde aanwezigheid, met kantoren en distributeurs in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en ondersteuning, en het team van experts staat altijd klaar om klanten te helpen de juiste oplossing te vinden voor hun behoeften op het gebied van onderhoud. Over het algemeen is het een goed gerespecteerd bedrijf met een sterke staat van dienst op het gebied van innovatie en klanttevredenheid in de sector van lageronderhoud.

Wilt u meer weten over deze samenwerking en/of de producten van Simatec? Dan bent u van harte welkom bij onze stand tijdens de maintenance next beurs 18 t/m 20 april in Rotterdam Ahoy.

Simatec nieuwe partner Spruit
Certificate-Spruit.pdf