Spruit aandrijftechniek nieuwe partner schoolvoetbal den helder!

Spruit Aandrijftechniek nieuwe partner Schoolvoetbal Den Helder!

Nieuwe partner schoolvoetbal Den Helder

Spruit Aandrijftechniek BV wordt de nieuwe hoofd-partner van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder. Het bedrijf is gespecialiseerd in aandrijftechniek en biedt klanten op maat gemaakt technisch advies om de prestaties van hun machines te optimaliseren. Met een nieuwe strategie en focus op duurzaam ondernemen, richt Spruit zich op een groeiende organisatie en ondersteuning van sporten in de omgeving.

Naast het ondersteunen van topsporters, zoals de SUNS, ondersteunt Spruit ook andere sporten zoals handbal, (zaal)voetbal, BMX en motorsport. Het bedrijf wil een vast gezicht worden op en rond de sportvelden en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van sport in de gemeenschap.

“Sport draagt bij aan de ontwikkeling van jongeren”

“Spruit Aandrijftechniek BV is verheugd om partner te worden van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder,” aldus Pieter van Wijnsberge, directeur van Spruit. “Als bedrijf vinden we het belangrijk om sport in de omgeving te ondersteunen, en het schoolvoetbal biedt ons de perfecte gelegenheid om onze betrokkenheid te tonen. We zijn ervan overtuigd dat sport bijdraagt aan de ontwikkeling van jongeren en we zijn dan ook blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit prachtige evenement.”

Ook Ron van der Graaf, organisator van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder, is blij met de samenwerking: “Het schoolvoetbal is al jarenlang een belangrijk evenement voor de jeugd in de gemeente. Met de steun van Spruit Aandrijftechniek BV kunnen we het evenement nog verder uitbreiden en verbeteren. Het is geweldig om te zien dat een lokaal bedrijf zich zo betrokken toont bij de gemeenschap en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Bekendmaking partnerschap

De bekendmaking van de partnerovereenkomst zal plaatsvinden tijdens de regio finales van het schoolvoetbal op 10 mei in Den Helder. Spruit Aandrijftechniek BV kijkt ernaar uit om deze nieuwe samenwerking aan te gaan en het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder te ondersteunen.

Meer informatie over het schoolvoetbal is te vinden op https://schoolvoetbaldenhelder.nl. Voor meer informatie over Spruit Aandrijftechniek BV kunt u terecht op https://spruit.nl.

Spruit Aandrijftechniek Partner Schoolvoetbal Den Helder

10 mei 2023 heeft onze Marketing en Communicatie verantwoordelijke, Tessa Oele, een handtekening mogen zetten onder de partnerschapsovereenkomst met stichting Schoolvoetbal Den Helder. Dit deed zij onder toeziend oog van het bestuur van de stichting, in het bijzonder Ron van der Graaf die tevens zijn handtekening heeft gezet onder de overeenkomst.