Spruit breidt expertise uit door overname van kurvers ads benelux

Spruit breidt expertise uit door overname van Kurvers ADS Benelux

“Door het combineren van onze ervaring en kennis met die van Kurvers ADS, kunnen we ons aanbod verbreden en onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn blij met de positieve impact die de overname zal hebben op de toekomst.” Aldus Pieter van Wijnsberge (Managing Director Spruit)

Lees alvast de eerste ontwikkelingen over deze overname op Industrie Vandaag!
Houd ons in de gaten voor meer nieuws over deze spannende ontwikkeling.

Overname Kurvers ADS Benelux – Industrievandaag.nl

Spruit Aandrijftechniek BV heeft aangekondigd dat zij Kurvers ADS Benelux BV overnemen, een belangrijke stap in de inspanningen van Spruit om haar marktaandeel in de onderhouds-, reparatie- en revisie-industrie (MRO) uit te breiden.

Met deze overname vergroot Spruit niet alleen haar kennis en aanbod, maar versterkt ook haar geografische dekking door de opening van een satellietvestiging. Dit is in lijn met de langetermijnstrategie van het bedrijf om meerdere locaties in Nederland en België op te zetten. De officiële overdracht van aandelen zal plaatsvinden op 20 april 2023 en het fotomoment 19 april 2023 tijdens het Maintenance NEXT evenement.

Spruit Aandrijftechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring in mechanische aandrijftechniek en is geëvolueerd van een exclusieve distributeur van A-merken tot een leverancier van totaaloplossingen. De overname van Kurvers, opgericht in 2006, is een belangrijke stap voor Spruit omdat het bedrijf is gespecialiseerd in periodiek en preventief onderhoud in mechanische aandrijftechniek, met name in het onderhoud van tandwielkasten. Johan Kurvers zal binnen het bedrijf blijven om zijn kennis en ervaring van onderhoud en revisie te delen tijdens de overgangsperiode.

 

Meer weten over de aanstaande overname en wat dit betekend voor Spruit Aandrijftechniek? Houd onze social media en nieuwspagina in de gaten.