Spruit transmissies b.v. wordt spruit aandrijftechniek b.v.

Spruit Transmissies B.V. wordt Spruit Aandrijftechniek B.V.

Spruit Transmissies B.V. wordt Spruit Aandrijftechniek B.V.

Per 1 november 2022 is naamvoering Spruit Transmissies B.V. veranderd in Spruit Aandrijftechniek B.V. De naamsverandering is een onderdeel van de verandering in strategie binnen het bedrijf. Met de overgang naar aandrijftechniek past de naam beter binnen de bedrijfsvoering van Spruit.

Spruit ademt aandrijftechniek. Van de verkoop van A-merken uit de grote voorraad tot het verzorgen van revisies, service en onderhoud. Daarnaast bieden wij klanten een op maat gemaakt technisch advies aan om zo de prestaties van hun machines te optimaliseren. Spruit richt zich met een verse strategie op een nieuwe benadering van de markt en zorgt hiermee voor een groeiende organisatie.

We bestaan ondertussen al 42 jaar en zijn opgericht als familiebedrijf. In 2014 zijn wij overgenomen door Axel Johnson AB een groot familiebedrijf uit zweden die zich echt inzet om de wereld een stukje beter te maken. Binnen Axel Johnson AB vallen wij onder Axel Johnson International, deze tak heeft met ruim 200 bedrijven in 34 landen. Spruit is hierbinnen weer onderdeel van de power transmission solution groep.

Met de naamsverandering zijn er ook andere processen in gang gezet. Duurzaamheid is daarin voor ons een belangrijk aspect. Zo ligt ons dak vol met zonnepanelen die ons gehele pand kunnen voorzien van energie en gebruiken wij deze energie ook om onze elektrische bestelbus op te laden voor leveringen in de omgeving. Naast zonne-energie maken wij ook gebruik van een warmtepomp, waardoor wij zo goed als van het gas zijn.

Met de focus op duurzaam ondernemen vindt Spruit het belangrijk om sport in de omgeving aan te drijven. Zo worden topsporters zoals de SUNS ondersteund, maar is Spruit ook supporter van andere sporten zoals handbal, (zaal)voetbal, BMX en motorsport. Zo hoopt Spruit een vast gezicht te worden op en rond de sportvelden. Ook proberen wij onze 30 medewerkers zo goed mogelijk in hun sport te ondersteunen, door bijvoorbeeld persoonlijke sponsoring.

Voor de debiteuren en crediteuren betekend de naamsverandering een wijziging op de facturen en dus ook binnen de systemen. Het BTW-nummer, KVK-nummer, mailadressen en overige contacten blijven hetzelfde.

Mocht u meer willen weten over Spruit Aandrijftechniek B.V. kunt u terecht op de website (www.Spruit.nl) of even bellen (072-5412000).