Werkbezoek naar zweden en denemarken

Werkbezoek naar Zweden en Denemarken

Onlangs heeft een deel van ons operationele team een inspirerend werkbezoek gebracht aan onze zusterbedrijven in Zweden en Denemarken. Deze reis bood ons de gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen en waardevolle ervaringen te delen. Graag nemen we u mee op een korte reis door ons avontuur.

Werkbezoek aan Jens S & Sverull

Ons eerste stop was Jens S in Kopenhagen, een zusterbedrijf dat vergelijkbare producten verkoopt en bewerkt als Spruit Aandrijftechniek. Tijdens ons bezoek werden we rondgeleid door hun indrukwekkende productiefaciliteiten en kregen we een kijkje in hun efficiënte voorraadbeheer. Het was fascinerend om te zien hoe zij dezelfde producten als wij produceren, maar met hun eigen unieke benadering. Deze ervaring heeft ons geïnspireerd en nieuwe perspectieven gegeven op het gebied van productieprocessen.

Vervolgens reisden we door naar het prachtige Malmö, waar we samenwerkten met monteurs van Sverull aan een boeiend project op het gebied van Condition Based Monitoring. We bezochten een waterzuiveringsinstallatie waar we trillingssensoren installeerden op pompen en airfans. Deze sensoren stellen de klant in staat om metingen uit te voeren en het onderhoud van deze machines effectiever te plannen. Het was een waardevolle ervaring om nauw samen te werken met het ervaren team van Sverull en te leren van hun expertise op het gebied van monitoring en onderhoud.

Inspiratie

Dit werkbezoek was niet alleen een gelegenheid om nieuwe technieken en processen te ontdekken, maar ook om waardevolle relaties op te bouwen met onze zusterbedrijven. Door samen te werken en kennis te delen, versterken we niet alleen onze eigen organisatie, maar ook het gehele netwerk binnen onze industrie. Wij zijn erg blij met de ondersteuning van Axel Johnson International, die ons de kans geeft om dit soort activiteiten te doen.

Bij Spruit Aandrijftechniek zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Dit werkbezoek heeft ons geïnspireerd om onze horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te verkennen. We zullen de opgedane kennis en inzichten gebruiken om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten in Nederland.

Graag willen we Jens S en Sverull bedanken voor hun gastvrijheid en openheid tijdens ons bezoek. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst voort te zetten en gezamenlijk succes te blijven behalen.

Werkbezoek Spruit

Heeft u vragen over ons werkbezoek of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.