Koppelingen

Expertises Koppelingen
Ons aanbod van aandrijfkoppelingen is grenzeloos. Maar onze expertise in koppelingstechniek maakt pas echt het verschil.
Koppelingen

Koppelingen die het ruimtepak van een astronaut verbindt met de basis zijn van levensbelang. Askoppelingen en cardanassen die krachtige motoren verbinden met gecompliceerde machines en installaties van pompfabrikanten, petrochemische plants, staal- en foodfabrikanten en sluiscomplexen zijn van vitaal belang voor betrouwbare en veilige productieprocessen. Het verschil zit in minieme details. Die hoef je niet te kennen. Als je partner in aandrijftechniek ze maar kent.

Innovatieve koppelingstechnieken dragen bij aan efficiency, kostenbeheersing, kwaliteit en veiligheid. De gespecificeerde standaardkoppeling is niet bij voorbaat de beste oplossing. Daarom kijken en rekenen we mee met onze klanten. Hogere toeren? Uitlijnfouten corrigeren? We kénnen de oplossing of we máken de oplossing.

Aandrijftechniek is altijd een som der delen. Die delen – kettingen, riemen, koppelingen, lagers, remmen – moeten optimaal samenwerken en elkaar versterken. De kleinste details dragen bij aan de ultieme overdracht van kracht en beweging.

Van klauwkoppeling tot vrijloopkoppelingen, van trommelkoppeling tot flexibele koppeling, we koppelen een hoogwaardig advies aan gesmeerde montage- en onderhoudsservices

Onze specialisten en engineers kijken over de grenzen van hun eigen expertise heen. Per productgroep weten we exact wat er te koop is tegen welke prijs. We weten boven alles welke specificaties en eigenschappen van toegevoegde waarde zijn voor expliciete productie- en veiligheidseisen. En we hebben de kennis en techniek in huis om aanpassingen en verbeteringen te realiseren die het kleinste onderdeel optimaal laten presteren in het grote geheel.

Koppelingsadvies voor ultieme prijs-prestatieverhouding

De lijnen met alle premium merken zijn kort, we hebben een groot assortiment askoppelingen op voorraad. Van klauwkoppeling tot spelingsvrijekoppeling, van boogtandkoppeling tot slipkoppeling, van hoog elastische koppeling tot pennenkoppeling. We bieden direct toegang tot wereldmerken als R+L Hydraulics. Ook hebben wij onbeperkt toegang tot de producten van KTR,  Rexnord, Ruland, Tecmen, Jaure, Malmedie en Tschan. In ons advies maken we hard welk merk en type koppeling als antwoord op je vraag de beste prijs-prestatieverhouding oplevert bij minimaal onderhoud.

Druk op de ketel? Onze monteurs houden het hoofd koel

We volgen de innovaties in de koppelingstechniek op de voet. De belangrijkste trends in onder meer materiaaltoepassingen, levensduur, smeer- en onderhoudseisen, (explosie)beveiliging en radiale asuitlijning delen we met onze klanten. Onze organisatie is ISO-gecertificeerd, koppelingen die we leveren en installeren voor brand- en explosiegevoelige productielocaties zijn ATEX-gecertificeerd. Onze monteurs zijn hoog opgeleid en weten dat er bij vervanging en reparatie altijd druk op de ketel staat.

Compleet in koppeltechniek – van snelle levering tot advies en maatoplossingen

Flexibele koppeling, starre koppeling, elastische koppeling. Het internationale aanbod kent geen grenzen. Maar hoe maak je de beste selectie uit het overweldigende aanbod? Wie biedt de beste service en de vereiste reken- en tekenexpertise om bestaande koppelingen en aandrijftechnieken te optimaliseren? Leg je koppelingsvraagstuk voor aan onze specialisten.

Liever een partner in aandrijftechniek die leveringssnelheid koppelt aan een technisch advies, engineering en vakkundige montage?
Koppelingen