Spruit versterkt specialisme met nieuwe samenwerking met schaeffler!

Spruit versterkt specialisme met nieuwe samenwerking met Schaeffler!

We zijn verheugd u op de hoogte te brengen van een opwindende ontwikkeling binnen onze wereld van aandrijftechniek: Spruit Aandrijftechniek heeft recentelijk een samenwerking aangekondigd met Schaeffler, een toonaangevende speler op het gebied van lagers en  andere aandrijfcomponenten.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Spruit, dat bekend staat als dé expert op het gebied van aandrijftechniek, waaronder ook lagers. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is dat Schaeffler bekend staat om zijn hoogwaardige producten van onder andere de merken FAG en INA, waarmee Spruit zijn assortiment aanzienlijk uitbreidt.

Jacques van Rhijn, onze toegewijde lager-productmanager, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot lager toepassingen en afdichtingen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zal hij ervoor zorgen dat u de juiste oplossingen vindt voor uw specifieke behoeften.

Spruit heeft zich altijd onderscheiden als dé lagerexpert, en deze samenwerking met Schaeffler versterkt ons specialisme. Onze ambitie is om verder te groeien en onze positie als aandrijftechniekspecialist te versterken.

De toevoeging van Schaeffler aan ons assortiment opent de deuren naar een breed scala aan hoogwaardige producten en we zijn ervan overtuigd dat dit zal bijdragen aan het bieden van nog betere oplossingen voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar lagers, afdichtingen of andere aandrijfcomponenten, u vindt het nu allemaal bij Spruit Aandrijftechniek.

Wij nodigen u uit om onze webshop te bezoeken, waar u ons uitgebreide assortiment kunt ontdekken. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over de producten van Schaeffler? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze chatbox of geef ons een belletje. Ons team staat klaar om u te assisteren en te adviseren.

Samenwerking Schaeffler

De heren van Schaeffler werden feestelijk ontvangen onder de muzikale begeleiding van Bertje Dorperwtje.