Schaeffler

Schaeffler

De wereldwijd opererende Schaeffler Groep behoort met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld tot de meest vooraanstaande leveranciers van wentellagers, lineair producten, maintenance producten en services voor alle voorkomende toepassingsgebieden.

Schaeffler Groep is gevestigd in Duitsland en heeft een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit in de productie van lagers en andere bewegingscomponenten voor verschillende industrieën. Schaeffler werd opgericht in 1946. Sindsdien hebben ze zich ontwikkeld tot een wereldwijd netwerk van bedrijven met vestigingen in meer dan 50 landen en meer dan 80.000 werknemers.

In de industriesector is Schaeffler in ruim 60 branches vertegenwoordigd en daarmee bieden ze aan meer dan 40.000 klanten ruim 225.000 producten een portfolio van componenten en systeemoplossingen die in kwaliteit en omvang wereldwijd uniek is.

Spruit Aandrijftechniek en Schaeffler Groep werken al vele jaren samen. En deze samenwerking is de laatste tijd enorm versterkt. Daardoor kunnen wij als Spruit Aandrijftechniek uw het complete portfolio van Schaeffler producten aanbieden.

Schaeffler Groep beschikt over een groot assortiment van producten van de merken FAG en INA , producten die ze leveren:

De samenwerking is gebaseerd op een gemeenschappelijke visie op kwaliteit en service. En met ons getrainde team bij Spruit kunnen wij samen een oplossing bieden voor uw aandrijftechniek toepassingen.

Schaeffler zet zich voortdurend in voor innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om technologische doorbraken te realiseren en de producten te verbeteren. Dit omvat het ontwikkelen van geavanceerde lager systemen die energie-efficiënt zijn en tegelijkertijd de prestaties verbeteren. ook streven ze er naar om duurzame materialen en productieprocessen te gebruiken om milieueffecten te verminderen.

Voor meer informatie over lagertechniek  kunt u terecht op onze expertise pagina.