• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Engineering en services

We move you forward

NAAR CONTACT

Engineering en services

Spruit Transmissies levert niet alleen topkwaliteit producten, wij zijn ook dé partner voor engineering en services. Door dit aanbod te combineren met onze expertise en inzicht in de situatie, kunnen wij altijd een gewogen, objectief advies geven om zo iedere speciaal-aandrijving naar wens aan te passen. Zo leveren wij altijd de beste klantspecifieke oplossing voor elk aandrijftechnische probleem. Alles om organisaties in beweging te houden én kosten te laten besparen.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

Samenwerking, partnership, kwaliteit, premium, Iwis, Rexnord, ContiTech, Timken, NSK

Engineering

Wij werken met 3D modelleringspakket Autodesk Inventor, waarmee we tekeningen maken naar klantspecifieke wensen. Verder construeren wij aandrijftechnische delen op constructietekeningen en berekenen we met onze berekeningsprogramma’s de optimale ketting- of riemaandrijving voor specifieke toepassingen. Een samenwerking met ons levert organisaties zowel een tijds- als kostenbesparing op. 

NAAR CASES
Timing belts, PU, welded, endless, sleeves, T, AT, HTD, inch, metric, CXA, CXP, Conti, Gates, Megadyne

Service en Onderhoud

Met onze rijke ervaring in ‘MRO’ werkzaamheden op het gebied van mechanische aandrijftechniek, dragen wij bij aan minimale downtime en continuïteit van het productieproces van de klant. Wij adviseren en ondersteunen klanten hier graag bij. Onze werkplaats is ingericht om onderhoud aan o.a. tandwielkasten, motoren, koppelingen, cardanassen, variatoren en reductoren uit te voeren.

NAAR CASES
Kettingassemblage, riemen lassen, riemen snijden, belts, chains, sprockets, boring, bewerking, pulleys

Reparatie en Revisie

Onze kennis van een groot aantal soorten en merken als ATV, KW Engineering / Tecmen, Tschan, Welte en PIV maakt het mogelijk dat we jaarlijks veel onderhouden, reviseren of nieuw assembleren. Onze VCA gecertificeerde monteurs verrichten ter plekke de nodige handelingen of ze voeren de handelingen uit in onze werkplaats. 

 

NAAR CASES
Alt tekst

Technisch Team

Onze experts staan in de startblokken om jouw leven op het gebied van mechanische aandrijftechniek zo makkelijk mogelijk te maken. Stel ze op de proef en ervaar het zelf.

ONZE EXPERTS
Naar boven