• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Iwis, Jwis, rollenketting, Eurochain, Elite, chain drives

IWIS - Precision, Innovation and Passion

NAAR PRODUCTAANBOD
Continental ContiTech, drive belts, v-snaren, tandriemen, v-belts, timing belts, PU

IWIS - International chain manufacturer and family company

 

Iwis Antriebssysteme GmbH & Co. KG is een toonaangevende Duitse leverancier van innovatieve en oplossingsgerichte precisieketting voor industriële toepassingen in machine- en installatiebouw, transporttechniek, verpakkings-, print- en levensmiddelenindustrie én in de landbouwmachine -industrie. Het complete productaanbod van Iwis omvat aandrijfketting en transportketting, onderhoudsvrije ketting en roestvrije ketting, accumulatieketting, speciale transportketting, flyer ketting, flat top ketting voor industriële toepassingen én voor kettingen en accessoires ten behoeve van de landbouwindustrie.  

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

 

Het productportfolio van Iwis omvat naast topkwaliteit industriële standaard kettingen - die in onder andere stalen, roestvrij stalen, onderhoudsvrije en corrosiebestendige variant leverbaar zijn - ook speciaal ontwikkelde meenemers en systemen voor klantspecifieke toepassingen én aanverwante producten als kettingwielen en plaatwielen, kettinggereedschap en smeermiddelen.

AANBOD IWIS
Alt tekst

Highlights

 

*Vijf submerken dekken het spectrum af van innovatieve aandrijfoplossingen, zodat Iwis voor elke toepassing de optimale oplossing kan bieden.

 

*Het merkenportfolio bestaat uit Jwis, Elite, Flexon, Eurochain en Ecoplus, met productlijnen zoals B.dry, Megalife, CR, CCM, Iwidur en Elidur.

 

*Klanten profiteren van de lange levensduur van Iwis producten, van de betrouwbare customer service en van de advisering in ontwerp en implementatie van kettingaandrijvingen met speciale berekeningstools. 

MERKEN IWIS

Industriële focus

 

Iwis richt zich met name op industrieën als mechanische engineering, verpakkings-, food-, houtverwerkende-, bouwmaterialen en printindustrie, automotive, logistiek, conveyor- en medische technologie en hijsapparatuur. Voor al deze industrieën heeft Iwis de juiste oplossing beschikbaar.

FOCUS IWIS

Spruit Transmissies - partner van Iwis Kette

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS
Iwis b.triton roller chain JWIS Tsubaki Neptune

Trendsetting

JWIS B.Triton: de nieuwste rollenketting van Iwis met de hoogste corrosie protectie. Zie hier de productflyer en maak kennis met de belangrijkste eigenschappen.

 

LEES MEER

Documentatie en technische specificaties

Een kettingaandrijving brengt vermogen over tussen twee evenwijdige assen en bestaat uit twee (of meerdere) kettingwielen die met elkaar verbonden zijn door een ketting. Kettingen kennen verschillende uitvoeringen zoals rollenketting, scharnierbandketting en overige transportkettingen. Voor elk segment van de markt zijn er specifieke kettingtoepassingen leverbaar, standaard volgens de BS, ANSI en ASA normen in simplex, duplex en triplex uitvoering in iedere steekmaat. Door de mogelijkheid tot afkorten kunnen kettingen worden geleverd op iedere gewenste lengte. Bovendien is Spruit Transmissies in staat om de ketting te voorzien van een breed scala aan meenemers.

Naar boven