• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Koppelingsspecialist sinds 1981

 

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Koppelingstechniek is één van onze specialismen. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals R+L Hydraulics en Ruland. Wij leveren premium producten, modificaties en services, wat vergezeld gaat van objectief expertadvies. Kortom, wij kunnen u van alle gemakken voorzien.   

 

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

 

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij minimaal één partnership met een toonaangevende fabrikant. In het geval van koppelingstechniek zijn dat R+L Hydraulics, Rexnord, Jaure, Tecmen en Ruland. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en ditributiepartner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien onze voorraad niet in een behoefte kan voorzien, dat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze partners, dat we altijd op de hoogte zijn van innovaties en marktontwikkelingen én dat we verzekerd zijn van kwaliteitsproducten.

Alt tekst

Engineering en services

 

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om u van alle gemakken te voorzien op het gebied van koppelingen. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificatie naar uw wens.

In-house bewerkingscentrum

 

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan al uw wensen voldoen waar het gaat om modificatie en assemblage van koppelingen. Of het nu gaat om een afwijkende boring met spiebaan en tapgat of het maken van een 3D tekening van uw optimale situatie, onze expertise koppelt de oplossing aan uw probleem! Mocht het gebeuren dat we zelf niet in staat zijn om op korte termijn de gewenste modificaties uit te voeren, dan kunnen we altijd beschikken over de service en expertise van onze leveranciers.

Spruit Transmissies - partner van R+L Hydraulics en Ruland

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Documentatie en technische specificaties

Koppelingen hebben als functie om de aandrijvende as te verbinden met de as van het aangedreven apparaat, zoals een tandwielkast, een compressor of een pomp. Koppelingen zijn in staat om alle soorten uitlijnfouten op te vangen en het draaimoment volledig spelingsvrij over te brengen bij hoge stijfheden. Spruit Transmissies beschikt over een ruim assortiment aan koppelingen; van elastische klauwkoppelingen tot lamellenkoppelingen en van vloeitof- tot boogtandkoppelingen. 

 

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.