• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
miniatuurkoppelingen, klauwkoppelingen, spelingsvrijekoppelingen, boogtandkoppelingen, slipkoppelingen, vloeistofkoppelingen, lamellenkoppelingen, hoog elastischekoppelingen,  pennenkoppelingen

Askoppelingen

Askoppelingen hebben als functie om de aandrijvende as te verbinden met de as van het aangedreven apparaat, zoals een tandwielkast, een compressor of een pomp. Askoppelingen zijn in staat om alle soorten uitlijnfouten op te vangen en het draaimoment volledig spelingsvrij over te brengen bij hoge stijfheden. Spruit Transmissies beschikt over een ruim assortiment aan aandrijfkoppelingen; van elastische klauwkoppelingen tot lamellenkoppelingen en van vloeitof- tot boogtandkoppelingen.

Uitgebreid assortiment askoppelingen

Ons uitgebreide assortiment askoppelingen bestaat onder andere uit miniatuurkoppelingen, klauwkoppelingen, spelingsvrijekoppelingen, boogtandkoppelingen, slipkoppelingen, vloeistofkoppelingen, lamellenkoppelingen, hoog elastischekoppelingen en pennenkoppelingen. Wij leveren premium merken als R+L Hydraulics, Rexnord (Omega, Viva, Thomas etc), Ruland, Tecmen, Jaure, Malmedie en Tschan.

Hoog elastische askoppeling

Hoog elastische flexibele koppelingen

Een flexibele koppeling die vaak wordt toegepast in diverse industrieën, is de hoog elastische koppeling of elastomeer koppeling. Hoog elastische koppelingen verlengen onder andere aanzienlijk de levensduur van de machine, doordat ze in staat zijn om zowel kleine als grote uitlijnfouten te corrigeren. Spruit Transmissies houdt voorraad van de welbekende Rexnord Omega en Viva koppelingen en levert daarnaast ook andere merken.

Elastische klauwkoppelingen

Klauwkoppelingen

Klauwkoppelingen zijn een van de meest toegepaste flexibele koppelingen. Het principe, waarbij twee klauwen in elkaar grijpen en een overbrenging tot stand brengen, is relatief eenvoudig. Klauwkoppelingen kunnen zowel axiale, parallelle als hoekfouten opvangen en zijn doorslagzeker. Spruit Transmissies levert een ruim aanbod klauwkoppelingen uit voorraad, zoals de CJ (curved jaw) en L-types van R+L Hydraulics, maar ook van merken als Jaure, Tecmen en Ruland.

Offerte aanvragen

Snel een offerte? Mail ons het betreffende product en de aantallen en u ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte van ons.

partnerships askoppelingen

Partnerships en fabrikanten

Voor askoppelingen zijn wij officieel verkoop- en distributie partner van de toonaangevende fabrikanten R+L Hydraulics, Rexnord, Jaure, Tecmen en Ruland. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet direct op voorraad hebben en dat we altijd gebruik mogen maken van de expertise van onze partners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwste productontwikkelingen om zo onze klanten de beste kwaliteitsproducten te leveren.

ONZE PARTNERS
Askoppelingen Engineering en advies

Engineering en advies

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om je van alle gemakken te voorzien op het gebied van askoppelingen. Van het leveren van premium producten tot objectief advies. Wij zijn ook dé partner voor engineering en modificaties naar wens. Zo leveren wij altijd de beste klantspecifieke oplossing voor elk aandrijftechnische probleem. Alles om organisaties in beweging te houden én kosten te laten besparen.

ENGINEERING EN SERVICES
askoppelingen maatwerk

Maatwerk

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan alle wensen voldoen als het gaat om modificatie en assemblage van koppelingen. Of het nu gaat om een afwijkende boring met spiebaan en tapgat of het maken van een 3D tekening van de optimale situatie, onze experts leveren het op maat. Kunnen wij een gewenste modificatie niet zelf uitvoeren, dan mogen wij gebruik maken van de service en expertise van onze leveranciers.

ONS MAATWERK
 

Spruit Transmissies - partner van R+L Hydraulics en Ruland

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS
Naar boven