• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum
;
Omega, Viva, Pencoflex, R+L Hydraulics, Lovejoy, Ruland, Tecmen, Jaure, Tschan, Rexnord, couplings, koppelingen, koppel, torque, draaimoment, elastische koppeling, boogtandkoppeling

Spruit Transmissies koppelt u aan de oplossing

NAAR PRODUCTAANBOD

Koppelingsspecialist sinds 1981

Sinds onze oprichting in 1981 is Spruit Transmissies gespecialiseerd in het leveren van componenten op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Koppelingstechniek is één van onze specialismen. Wij vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten zoals R+L Hydraulics en Ruland. Wij leveren premium producten, doen zelf modificaties en bieden service vergezeld van objectief expertadvies. Kortom, wij maken het jou makkelijk.

VRAAG OFFERTE AAN

We make it easy

MEGAlife ketting, Iwis, maintenance free, onderhoudsvrij

Premium producten

Voor elke productgroep in ons portfolio hebben wij partnerships met toonaangevende fabrikanten. In het geval van koppelingstechniek zijn dat R+L Hydraulics, Rexnord, Jaure, Tecmen en Ruland. Spruit Transmissies is officieel verkoop- en distributie partner van deze fabrikanten. Voordelen van deze partnerships zijn dat wij snel kunnen schakelen indien wij een product niet direct op voorraad hebben en dat we altijd gebruik mogen maken van de expertise van onze partners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwste productontwikkelingen om zo onze klanten de beste kwaliteitsproducten te leveren.

ONS AANBOD
Alt tekst

Engineering en services

Spruit Transmissies heeft de expertise en tools in huis om je van alle gemakken te voorzien op het gebied van koppelingen. Van premium producten tot objectief advies, van engineering tot modificaties naar wens.

ONZE SERVICES

In-house bewerkingscentrum

Spruit Transmissies kan op korte termijn aan alle wensen voldoen als het gaat om modificatie en assemblage van koppelingen. Of het nu gaat om een afwijkende boring met spiebaan en tapgat of het maken van een 3D tekening van de optimale situatie, onze experts leveren het op maat. Kunnen wij een gewenste modificatie niet zelf uitvoeren, dan mogen wij gebruik maken van de service en expertise van onze leveranciers.

ONS VAKWERK

Spruit Transmissies - partner van R+L Hydraulics en Ruland

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

MEER OVER ONS

Documentatie en technische specificaties

Koppelingen hebben als functie om de aandrijvende as te verbinden met de as van het aangedreven apparaat, zoals een tandwielkast, een compressor of een pomp. Koppelingen zijn in staat om alle soorten uitlijnfouten op te vangen en het draaimoment volledig spelingsvrij over te brengen bij hoge stijfheden. Spruit Transmissies beschikt over een ruim assortiment aan koppelingen; van elastische klauwkoppelingen tot lamellenkoppelingen en van vloeitof- tot boogtandkoppelingen. 

 

Naar boven