• Premium producten
  • Engineering en Services
  • In-house bewerkingscentrum

Resatec, tensioners, spanelementen, spanwielen, Rosta

Wie is RESATEC AG Zwitserland?

 

RESATEC AG ontwerpt, produceert en levert rubberen suspensie eenheden en 'rubber-to-metal' trillingsdempers en bevestigingsmateriaal. Hun rijke ervaring met klanten, technische expertise en innovatiekracht, zorgen ervoor dat Resatec AG in staat is om de best mogelijke oplossing te bieden voor de eisen die uw industrie stelt.  Resatec is één van de weinige bedrijven die succesvol is in het ontwerpen, assembleren en leveren van o.a. rubberen veerelementen, trillingsdempers en spanelementen, allemaal in Zwitserland vervaardigd. Resatec bedient o.a. luchtvaart-, landbouw-, levensmiddelen-,marine-, constructie-, spoorweg- en automotive industrie. 

 

We make it easy

Resatec, Rosta, spanelementen, suspension units, rubber, trillingsdemping, vibration isolation

Premium producten

 

 

Resatec, tensioners, spanelementen, spanwielen, Rosta

Design & service

 

 

Resatec, Rosta, spanelementen, suspension units, rubber, trillingsdemping, vibration isolation

Vele toepassingen

 

 

Spruit Transmissies - partner van Resatec

 

We take the lead: premium producten uit voorraad, specialistische technische kennis, een in-house bewerkingscentrum, engineering en servicemonteurs voor onderhoud van uw machines, ook op locatie. 

 

We make it easy: single-sourcing en 24/7 bereikbaarheid, wat u voordelen biedt als minimale downtime, continuïteit,  integrale kostenverlaging in uw supply chain en een verbetering van uw concurrentiepositie. 

 

Bijna 40 jaar ervaring én Axel Johnson International als moederbedrijf, maken Spruit Transmissies tot een stabiele partner. We move you forward. 

Documentatie en technische specificaties

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.