Diversiteit en inclusie bij spruit aandrijftechniek: in lijn met de toewijding van axel johnson international

Diversiteit en Inclusie bij Spruit Aandrijftechniek: In lijn met de toewijding van Axel Johnson International

Bij Spruit Aandrijftechniek delen we een sterke toewijding aan Diversiteit en Inclusie (D&I), een waarde die diep verankerd is in de cultuur van ons moederbedrijf, Axel Johnson International. D&I is voor ons meer dan een modewoord; het is een fundamenteel aspect van onze activiteiten dat een cruciale rol speelt in onze strategieën voor het aantrekken en behouden van talent, terwijl we tegelijkertijd onze kernwaarden hoog houden.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze CEO, Martin Malmvik, proactief het voortouw neemt in het bevorderen van D&I. Hij bundelt zijn krachten met vijf andere CEO’s van gerenommeerde wereldwijde bedrijven – Ernströmgruppen, IKEA Industry, Kappahl, P27 Nordic Payments en Volvo Penta – om deel te nemen aan het “2023 CEO’s voor D&I-programma.” Dit initiatief toont de gezamenlijke toewijding om diversiteit en inclusie niet alleen binnen onze organisatie te bevorderen, maar ook in de hele industrie.

Tijdens dit programma zal onze CEO en zijn collega’s diepgaande discussies voeren over de uitdagingen en kansen rondom D&I. Ze zullen ook externe verwachtingen verkennen en de unieke verantwoordelijkheden bespreken die gepaard gaan met hun functie als hoogste leidinggevenden. Bovendien zullen ze samenwerken met invloedrijke denkers, onderzoekers en inzichten putten uit succesvolle casestudy’s in andere organisaties.

Dit initiatief wordt geleid door Mitt Liv, een Zweeds sociaal bedrijf, en heeft tot doel D&I-inspanningen binnen de bedrijfssector te versnellen. Samen zijn deze CEO’s toegewijd aan het creëren van een arbeidsmarkt die niet alleen diverser, maar ook inclusiever is, en het bevorderen van een omgeving waarin iedereen een gelijke kans krijgt om te gedijen.

Bij Spruit Aandrijftechniek zijn we trots om deel uit te maken van de toewijding van Axel Johnson International aan D&I, en we kijken uit naar onze bijdrage aan een meer diverse en inclusieve toekomst. Blijf op de hoogte voor updates over onze reis naar een meer diverse en inclusieve werkplek.

 

Lees hier meer over dit project.